28. september 2024
Arne Ivar Mikalsen (V), fylkesråd for samfunn , kultur og miljø

Det er nå klart at Arne Ivar Mikalsen (V), fylkesråd for samfunn , kultur og miljø fra Nordland Fylkeskommune kommer til Borgekonferansen 2024.

Vi fikk i dag den gode beskjeden at fylkesråd for samfunn , kultur og miljø vil besøke det gamle kystkultursenteret på yttersia av Borge.  Han vil delta på dag 2 av Borgekonferansen og da skjer det på Borgvær.  Han vil selvfølgelig bli ønsket velkommen av Borgvær Venneforening og da ved leder, i tillegg til selveste barnebarn til “siste Irgens av Borgvær” og styremedlem i Venneforeningen,  Mette Schanke.  Fylkesråd for samfunn , kultur og miljø vil også være en viktig part i samarbeidet for gjenskaping av den gamle kystkulturen på Borgvær.

Arne Ivar Mikalsen (V), fylkesråd for samfunn , kultur og miljø vil få en orientering om planer for gjenoppbyggingen av Borgvær, historien om et av Lofoten internasjonale knutepunkt, egg- og dunvær og historiefortelling av barnebarnet til Johan Irgens, og fra resten av styret i Venneforeningen. 

Programmet for Borgekonferansen spenner over 2 dager og er den 3. i rekken.  Vi starter i Borge kirke fredag den 26.7. med et spennende program, og fortsetter altså lørdag den 27.7. til Borgvær.  Om været skulle gjøre det umulig med landgang til Borgvær, vil vi fortsette på Borg også denne dagen.  Altså værforbehold.

Denne lørdagen vil det også avvikles årsmøte i Borgvær Venneforening, og ønsker du delta aktivt i arbeidet, vennligst ta kontakt med en av oss i styret.

Borgvær før restaurering startet
Borgvær høsten 2023
Translate »
Borgvær Venneforening